Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag28.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Extremt i nya Erik och Mackan

Publicerad: 17 November 2008, 15:45
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:35

I vår kommer Erik och Mackan med nytt extremt tävlingsprogram i TV6. Produktionsteamet söker efter unga människor som vågar anta extrema utmaningar, skriver Metro.


Erik Ekstrand och Mackan Edlund känns bland annat igen från humorprogrammet "Erik och Mackan - hela och rena". Nu är duon alltså programledaraktuella igen med tävlingsprogrammet "Herre på täppan".

- Deltagarna måste vara gjorda av stål. Vi måste kolla så att man inte dör av de här utmaningarna. Men vissa är det ingen som vågar pröva, säger Erik Ekstrand till Metro.

Exempel på utmaningar är att berätta om sexdebuten för sina föräldrar eller att äta folie. Varje utmaning är värd pengar och de tuffaste deltagarna har möjlighet att få med sig 10.000 kronor hem.

Enligt Metro har Erik och Mackan jämförts med Kanal 5s Filip och Fredrik. Men att "Herre på täppan" skulle likna konkurrenternas "Vem kan slå Filip och Fredrik" tillbakavisar Erik Ekstrand. Han säger att de är för det första inte med och tävlar själva och "för det andra är det här inte lika snällt."

Inspelningarna till "Herre på täppan" startar om några veckor.

Helena Engelbrecht

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.