Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag03.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Expressen.se stänger Hermann Dills blogg

Publicerad: 15 Februari 2008, 13:11
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:56

Hermann Dill, krönikör på Sport-Expressen har sedan en tid haft en läsarblogg på Expressen.se. Bloggen har tidigare fått material raderat och stängdes i dag ned helt och hållet. "Det har funnits en diskussion mellan Hermann och han närmsta chefer om innehållet", säger Thomas Mattsson, chefredaktör på Expressen.se


- Hermann Dill är en profilerad krönikör på Expressens pappersbilaga Sport-Expressen men har på eget initiativ valt att starta en läsarblogg på Expressen.se, vilket jämställer honom med vilken privatperson som helst. Ska han blogga ser vi hellre att han göra det i en redaktörsblogg som våra andra profiler, säger Thomas Mattsson.

Hermann Dills blogg har vid flera tillfällen blivit censurerad då blogginlägg har plockats bort.

- Vi har tusentals bloggar inom ramen för våra läsarbloggar och moderatorerna plockar hela tiden bort material som de av olika anledningar anser vara olämpligt.

Vad var det Hermann Dill skrev som ansågs olämpligt?

- Bloggen är stängd nu och jag ser ingen anledning att kommentera historiska bloggposter.

Bloggen har ju funnits ett tag varför valde ni att stänga ner den just nu?

- Det har funnits en diskussion om innehållet mellan Hermann Dill och hans närmsta chefer ett tag, men i dag tog jag beslutet att bloggen skulle stängas. Jag har pratat med Hermann och uppfattar att vi var överens om det beslutet.

Dagens Media har sökt Hermann Dill.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.