Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Expressen.se: "Om Stina vill tar vi bort bilderna"

Publicerad: 7 Maj 2008, 10:37
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:50

Thomas Mattsson, chefredaktör för Expressen Digitala Medier, skriver i ett mejl till Dagens Media att Expressen.se tar bort smygbilderna på Googles vd Stina Honkamaa om hon vill.


- Vi erbjuder naturligtvis Stina Honkamaa samma möjlighet som Google Street View erbjuder dem som smygfotograferats: om hon vill tar Expressen.se bort bilderna från sajten, skriver han.

Han vill också betona Expressens avsikt med artikeln.

- Publiceringen i Expressens pappersetidion är gjord med gott humör för att exemplifiera att privatpersoner kan fotograferas utan vetskap, skriver Thomas Mattson och fortsätter:

- Stina Honkamaa är ju chef i Sverige för ett av världens ledande Internetföretag och en i högsta grad offentlig person, som dessutom marknadsför sig själv och Google i svenska medier. Hon tycker säkert att den här publiceringen var ett kul åskådliggörande grepp av Expressen, men om hon vill att bilderna tas bort från Expressen.se så gör vi förstås det.

Än så länge är bilderna kvar på Expressen.se. Dagens Media har sökt Stina Honkamaa.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.