Expressen-profiler vinner Aftonbladets bloggpris

2009-02-02 21:05  

Under måndagkvällen delades Aftonbladets Stora Bloggpriset ut för första gången. Här är alla vinnare - som inkluderar två Expressen-medarbetare.

Det är tidningens läsare som har lagt över 40.000 röster på sina favoritskribenter. Aftonbladet arrangerar tävlingen för att "uppmärksamma alla bra bloggare och den roll de spelar i samhällsdebatten".

- Med bloggar får alla medborgare en plattform att använda sin kunskap och skapa debatt. De kommer att förändra journalistiken så att reportrar i högre grad tar sin utgångspunkt i vad läsarna skriver i bloggar, artikelkommentarer och olika forum, säger Aftonbladet.ses chefredaktör Kalle Ljungkvist, till den egna tidningen.

Två av vinnarna skriver för ärkerivalen Expressen, Marcus Birro, som driver en fotbollsblogg, samt Elin Kling, som är modechef på Expressen Fredag.

Här är alla vinnarna (klicka på namnet för att komma till bloggen)

Hederspriset: Mikael Nilsson och Anna Petersson, stoppaFRAlagen.nu

Mode: Style by Kling

Nöje & Kultur: Bokhora

Sport & Fritid: Marcus Birro

Livsstil: Husmusen

Prylar & Teknik: Moderskeppet

Vardag: Tonårsmorsa

Politik & Samhälle: opassande

Martin Schori

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt