Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökNyheter

Expressen-chef till Promedia

Publicerad: 23 April 2012, 11:04
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:24

Mattias Carlson, i dag redaktionschef för digitala medier på Expressen, blir tidningschef och ansvarig utgivare för Norrtelje Tidning.


– Jag är mycket nöjd över att kunna presentera Mattias Carlson som ny tidningschef i Norrtälje. Mattias har med sin bakgrund i digitala medier värdefulla erfarenheter för vår framtida utveckling, säger Lena Larsson, vd för Mediebolaget Promedia i Mellansverige, i ett pressmeddelande.

Mattias Carlson tillträder senast den 1 augusti. Han kom till Expressen år 1995 men lämnade tidningen en period för OTW:s gratistidning Stockholm News. Vid nedläggningen återvände han till Expressen, som värvade en stor del av redaktionen.

Den tidigare tidningschefen på Norrtelje Tidning Katarina Ekspong slutade tidigare i år för att ta samma post på Nerikes Allehanda, Örebroar’n och Motala & Vadstena Tidning.

Thomas Mattson, chefredaktör på Expressen:

– Mattias är en duktig journalist med erfarenhet av digitala medier som, tror jag, kommer göra ett bra jobb för Promedia.

Han vill inte gå in på hur Mattias Carlson ska ersättas.

– Jag har inget att säga om hur vi organiserar oss framöver, det har jag inte förrän vi har något beslutat och förhandlat och kan offentliggöra detta.

Martin Schori


Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev