Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag29.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Expekt och Unibet lanserar Superscore

Publicerad: 9 Maj 2008, 06:23
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:50

De nordiska spelbolagen Expekt och Unibet gör gemensam sak och lanserar Superscore. Spelet ska konkurrera med Svenska Spels Bomben och kampanjen rullar igång i helgen.


- Det är en populär spelform som svenska folket känner till. Vi tror vi kan göra den bättre med en högre återbetalning. Vi hoppas också kunna locka nya kunder och fler kvinnor med Superscore. Man måste inte ha jättekoll utan spelet funkar både för experter och sömmersketippare, säger Dan Vikman, presschef på Expekt.

I Superscore gäller det att tippa rätt i två, tre eller fyra matcher och kombinationen kan ge ovanligt höga odds. Det nya spelet ger en återbetalning på 80 procent medan Svenska Spel återbetalar 60-65 procent, enligt Dan Vikman.

Superscore lanseras i Norden och Polen i helgen. I Sverige blir det bland annat annonser på Aftonbladets sajt och i tidningen och kampanjen ska gå i "några veckor" i andra medier som Dan Vikman inte vill nämna i dagsläget.

- Vi startar lanseringen nu i slutet på säsongen för då är det både ishockey och fotboll på hög nivå. Sedan kommer EM i juni och det blir stort för oss. Vi ska arbeta en hel del med pr, bland annat ska Glenn Strömberg, som är vår ambassadör, tippa sin rad.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.