Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Eventbolag bryter med Stureplansgruppen

Publicerad: 22 April 2008, 04:21
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:51

LocoMotives, som delägs av F12 Terrassen-gänget Mattias Hedlund, Jens Segrén och Andreas Höistad, har avbrutit sitt samarbete med Stureplansgruppen.- Vi vill inte bli en maskin, säger Jens Segrén.


Samarbetet har pågått sedan våren 2007 och har inneburit att Locomotive ordnat ett flertal fester och events i Stureplansgruppens lokaler. Dessutom har LocoMotives drivit klubben Esque. LocoMotive ska dock även i fortsättningen boka djs åt klubben.

- Deras sätt att jobba stämde inte riktigt överens med vårt. Vi vill göra stora grejor, med mer kvalitet lite mer sällan, de ville att vi skulle göra fler saker. Därför beslöt vi att gå vidare med andra externa projekt, säger Jens Segrén.

Han fortsätter:

- De hade en vision att ta in lite mer kreddiga arrangemang på Stureplan. Vi förklarade att det inte ligger samma ekonomi i dem som det gör i att driva nattklubben Köket. Men vi vill inte förändra vår vision av vad vi vill göra för deras skull.

Stureplansgruppen sparkade igång sitt eventbolag Stureplan Event tidigare i år.

- Men vi har aldrig varit ihopkopplade med dem. De gör mer företagsmiddagar och liknande, säger Jens Segrén.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.