Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag26.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Eva Longoria marknadsför Magnum

Publicerad: 8 April 2008, 09:19
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:52

Desperate Housewivesstjärnan Eva Longoria spelar huvudrollen i GBs nya kampanj för Magnum. Det är andra gången som skådespelerskan syns i Magnumreklamen, men första gången som kampanjen rullar i Sverige. <b>Se filmen på Dagensmedia.se.</b>


Eva Longoria för Magnum. Kampanjen är gjord av McCann Milano, men adapteras av svenska McCann Malmö. Kampanjen ska gå i tv med start 21 april och utomhus i juni. Dessutom blir det webb och print. Totalt ska kampanjen rulla till och med augusti.

- Det här är en viktig satsning för oss. Vi vill göra svenska folket uppmärksamma på våra nyheter och nyfikna på produkterna så att de testar dem. På lång sikt vill vi bygga och stärka varumärket, säger Christoffer Schreil, marknadschef på GB Glace.

Christoffer Schreil tror att svenskarna kommer att tycka bra om Eva Longoria.

- Med hennes mexikanska ursprung och kändisskap så tror jag att de allra flesta kommer att tycka att det är en bra och snygg kampanj som marknadsför god glass.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.