Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Eurosport drar tillbaka uppgifter om DN-värvning

Publicerad: 25 Augusti 2008, 07:14
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:42

Under morgonen bekräftade Eurosport för Dagens Media att de hade rekryterat DNs Fredric Pavlidis som chefredaktör till Eurosport.se. Nu drar företaget tillbaka uppgifterna.


- Vi har fört diskussioner med honom, men det kommer troligen inte bli något den här gången, säger Eurosports Rasmus Winther som ansvarat för rekryteringen.

Förhandlingarna var långt gångna, bland annat finns redan ett mobilnummer till Fredric Pavlidis registrerat på Eurosport.

- Ja, jag kan bekräfta att han ska börja hos oss, sa Per Boström, pr-chef på Eurosport, till Dagens Media tidigare i morse.

Enligt Per Boström skulle Fredric Pavlidis börja 1 september.

Rasmus Winther hänvisar nu till Fredric Pavlidis om vad han ska göra istället för jobbet på Eurosport, men enligt uppgift till Dagens Media har han fått ett motbud från Dagens Nyheter och blir kvar på sin gamla arbetsplats.

Enligt Rasmus Winther känner kanalen ingen stress att hitta en ny chefredaktör.

- Vi har ett par seniora redaktörer som fungerar bra just nu och rekryteringen får ta den tid den tar.

Eurosport lanserade en ny sajt i augusti förra året, men har under det senaste året inte haft någon chefredaktör. Nyhetscheferna Mathias Karlsson och Peter Juman har istället ansvarat för innehållet på sajten. Förutom dessa båda har sajten fyra redaktörer som jobbar med innehållet.

Dagens Media har sökt Fredric Pavlidis för en kommentar.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.