Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Escape 360° byter chefredaktör

Publicerad: 25 Augusti 2008, 12:33
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:42

Escape 360° får ny chefredaktör från och med det numret som kommer imorgon. Redaktören Kajsa Beausang efterträder Tommy Ditz på posten.


- Det var bestämt när jag kom till Escape i oktober och vi tyckte det var lämpligt att byta nu. Jag började redan då att titta på förändringar och en del genomförde vi i marsnumret, bland annat en ny form. Inriktningen är densamma, det är bara utformningen som är lite annorlunda, säger Kajsa Beausang.

Escape 360° startade 2005 och kommer ut med åtta nummer per år. Det är en resetidning för exklusivare resor med en målgrupp mellan 25 och 55 år.

- Vi siktar inte på att vara störst utan bara vara bäst. Vi skriver inte om charterturism, utan vi vänder oss till folk som rest mycket och skriver om nyheter och trender som inte finns i guideboken. Jag har försökt göra en lite fräckare och mindre pretentiös tidning med mer luft och ingångar, säger Kajsa Beausang.

Hon var tidigare nyhetsreporter och nyhetsredaktör på Hänt i Bild och Hänt Extra. Tommy Ditz fortsätter i IPG-koncernen och kommer bland annat att arbeta med det nya förlaget IPG Books.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.