Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag16.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Erfors åker hem från New York

Publicerad: 3 juni 2009, 06:57
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:35

Med anledning av det som framkommit om samröret mellan Expressen-journalisten Staffan Erfors och Hells Angels ex-president Thomas Möller väljer nu New York-korrespondenten Staffan Erfors att återvända till Sverige för att reda ut missförstånden.


I går skrev Realtid.se att Hells Angels ex-president Thomas Möller, i ett avlyssnat telefonsamtal med en bankman, skryter om vilka tjänster han kan kräva av Expressen-journalisten Staffan Erfors.

"Där finns ingenting som inte han gjort för mig. Han har jag en fruktansvärd nytta av", har Thomas Möller sagt om Staffan Erfors, enlig Realtid.se.

Thomas Möller ska ha blivit erbjuden att låna Staffan Erfors lägenhet. Enligt Resume.se framkommer det även i ett samtal mellan Thomas Möller och bankmannen att Thomas Möller erbjudigt sig att se till att få bort en artikel om bankiren i Kvällsposten, där Staffan Erfors tidigare varit chef.

Enligt Expressens chefredaktör Thomas Mattson har hans medarbetare, som är stationerad i New York, nu bestämt sig för att åka hem till Sverige.

- Jag har talat med Staffan. Han tillbakavisar uppgifterna, men nu ska han åka från New York till Stockholm för att reda ut missförstånden, säger Thomas Mattson till Dagensmedia.se.

Även Thomas Möller menar att det skett ett missförstånd. Igår kväll skickade han ett pressmeddelande där han förklarar sig. Där står bland annat:

"Jag har träffat Staffan Erfors vid ett antal tillfällen ute på krogen." "Staffan Erfors står inte i skuld till mig och jag står inte i skuld till honom." "Detta är bara ännu ett led i att polisen vill smutskasta personer. Det finns över 50 000 samtal inspelade och man väljer att framhäva detta samtal."

Linus Kannerberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.