Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

En enda helsida i The Stockholm Bulletin

Publicerad: 24 Juni 2002, 08:21
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:14

The Stockholm Bulletin, ett magasin för utlänningar som tillfälligt arbetar i Sverige, sålde endast en helsidesannons i premiärnumret.


- Eftersom det har varit så mycket jobb med själva magasinet har vi inte kunnat lägga så mycket tid på annonsförsäljningen. Men i princip alla som vi nu har varit i kontakt med har bokat annonser i vårt nästkommande nummer, säger Lars Ekholm, marknadsansvarig The Stockholm Bulletin.

Nya annonsörer är, enligt Lars Ekholm bland annat NK Bokhandel och Svenskt Tenn.

The Stockholm Bulletin ska skriva om nyheter, ekonomi och politik ur ett svenskt perspektiv, men på engelska. Tidningen är delvis annonsfinansierad och kommer ut med elva nummer per år.

Tidningen hade sin premiär i juni. The Stockholm Bulletin distribueras i 3.000 exemplar och har delats ut gratis på bland annat hotell och ambassader.

Chefredaktör Teresa Ivars-Ekholm är nöjd med resultatet.

- Det är många som har hört av sig och sagt att de tycker att tidningen fyller en funktion, men att de vill ha mer nyheter i tidningen.

En helsida i The Stockholm Bulletin kostar 19.000 kronor.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.