Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag03.06.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

"En bröllopsskandal skulle vara pricken över i"

Publicerad: 12 Juni 2010, 12:49
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:47

Prinsessbröllopet är så bedårande och helylle att en liten skandal skulle sitta som pricken över i, enligt en Söndagspanelist.


Ämnen i artikeln:

Mediaedge CIADaniel Collin

Varje söndag ber Dagensmedia.se några branschprofiler att summera veckan som gått – och blicka framåt.

Här är svaren.

 

Maria Soxbo, tf redaktionschef på Elle

Vad har varit veckans snackis?

– Om det är rätt eller fel att Annika Östberg får sommarprata. Och om hur många av de som ringt till SR och "rasat" som ändå kommer att lyssna på henne av ren nyfikenhet. Sedan har det snackats en hel del om Oskar Linnros också vill jag påstå, fast i en mindre hätsk och mer förälskad ton.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Nästan vad som helst förutom bröllopet, men det är ju fat chance att det skulle besannas. Om jag dessutom skulle få välja vad jag skulle fylla de kungliga spaltmetrarna med så skulle jag vilja läsa ett långt reportage som följer upp vad Rättviseförmedlingen har uträttat hittills. Lina Thomsgård har välförtjänt fått mycket uppmärksamhet, men jättemycket mer skulle ju inte skada.

 

Daniel Collin, vd Mediaedge CIA

Vad har varit veckans snackis?

Om man tittar i stort har det väl varit Stockholm Marathon, fotbolls-VM och studentflaken - som först förbjöds och sen godkändes igen. -Måste ge en eloge till AMF:s kampanj med pensionärerna på flaket! Tittar vi däremot i vår bransch skulle jag säga att snackisen har varit rapportering av Q2 samt svårigheten att prognostisera hösten. Alla vill att det ska börja ta fart, investeringarna pekar på att det verkar ha gjort det men samtidigt är den ekonomiska osäkerheten i världen väldigt stor. För oss på MEC har det också varit mycket snack kring lanseringen av boken "Marknadsföring i mobilen".

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Jag vill gärna läsa någon som gör mig positivt överraskad. Kvalitativ journalistik med ett fördjupande reportage likt det om Mother i Dagens Media, eller som det om grundaren till Friskis och Svettis i Filter. Surprise me!

 

Maria Veem, Impact!

Vad har varit veckans snackis?

– Så gammeldags att tidningen Dagen nekar till annonser för kristet hbtq läger. Med hänsyn till läsekretsen ? Om man har problem med acceptans för homosexuella bland sina läsare vore det en god sak ta med annonsen, just därför.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Något superhemligt som kommer fram inför det stundande bröllopet, såklart! Bröllopet är så bedårande och helylle att en liten skandal skulle sitta som pricken över i.

Det vore också kul att läsa att Tiger Woods fått ett nytt reklamuppdrag för Nike med egen payoff – Just did it!

Martin Schori

Ämnen i artikeln:

Mediaedge CIADaniel Collin

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.