Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Emma Stjernlöf lämnar Google

Publicerad: 25 Mars 2013, 12:23
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:51

UPPDATERAD. Emma Stjernlöfs sejour på Google blev kort. Nu lämnar hon bolaget, kan dagensmedia.se berätta.


Ämnen i artikeln:

Emma StjernlöfGoogle

I augusti 2011 började Emma Stjernlöf jobba för Google som nordisk kommunikationschef med ansvar för sökjättens affärsdrivande kommunikation. Det var då en helt nyinrättad tjänst.

Andreas Svenungsson, som var Emma Stjernlöfs chef, slutade för knappt ett år sedan för att istället börja på JKL. Han ersattes i slutet av 2012 av Gustaf Brusewitz, tidigare pr-chef på Sony Ericsson.

Även Emma Stjernlöf har nu – drygt ett och ett halvt år efter hon tillträdde – valt att lämna Google, kan dagensmedia.se berätta.

– Det är alltid tråkigt när uppskattade och duktiga medarbetare slutar, men det är också roligt när ens medarbetare erbjuds nya karriärmöjligheter, säger Gustaf Brusewitz till dagensmedia.se.

Google söker sedan några dagar tillbaka efter en ersättare. Emma Stjernlöfs tjänst är utlyst.

– Vi är i full gång med rekryteringen, säger Gustaf Brusewitz.

Dagensmedia.se har sökt Emma Stjernlöf. Enligt uppgift till dagensmedia.se går hon tillbaka till sin tidigare arbetsplats Adidas, där hon får en hög tjänst inom bolagets marknadsavdelning.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Emma StjernlöfGoogle

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.