Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag21.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Elle Interiör får ny chefredaktör

Publicerad: 24 April 2002, 06:31
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:16

Svante Öquist är tillbaka på chefredaktörsstolen på Elle Interiör. Efter ett år som ansvarig utgivare tar han över chefredaktörsposten efter Katrine Alström som har gått till konkurrenten Hus&Hem.


- Det är Sveriges bästa tidningsjobb och det är väldigt smickrande att förlagsledningen vill ha mig kvar, säger Svante Öquist.

Svante Öquist tillträder från och med nummer fyra som kommer i början av maj. Han kommer inte att inleda sin nya chefredaktörsperiod på tidningen med en stor omgörning.

- Vi ska låta tidningen följa med sin tid och renodla det vi tycker att vi är bra på; att satsa på riktigt maffiga bilder. Men jag ska inte ändra något till nummer fyra och hoppas att läsarna inte märker någon skillnad.

Elle Interiör kommer i år ut med tio nummer. Redan nästa år kan tidningen bli månadstidning. Dessutom kan det tänkas att Elle Trädgård, som nu återfinns som en del i Elle Interiör, kommer tillbaka som egen tidning.

- Jag hoppas att det finns plats för en tidning som Elle Trädgård nästa år eller ännu nästa. Den är otroligt saknad bland läsarna.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.