Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Elisabeth Tarras-Wahlberg till TV4

Publicerad: 1 September 2009, 07:25
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:15

Hovets förra informationschef blir expert på TV4.


Nästa år ska kungahuset hålla två bröllop, då både Kronprinsessan Victoria och hennes lillasyster Madeleine ingår äktenskap med sina partners.

TV4 värvar nu Elisabeth Tarras-Wahlberg i ett försök att stärka sin hovbevakning. Hon ska, enligt ett pressmeddelande, guida tittarna genom förberedelser och genomföranden av de kungliga bröllopen.

– Med Elisabeth Tarras-Wahlbergs gedigna och mångåriga erfarenhet av det svenska kungahuset tillför vi en enorm expertis till TV4:s bevakning av Kronprinsessan Victorias och Prinsessan Madeleines bröllop. Hon blir en betydande resurs i det redaktionella arbetet och en viktig profil gentemot tittarna, säger Göran Ellung, programdirektör aktualitet på TV4-Gruppen, enligt pressmeddelandet.

Elisabeth Tarras-Wahlberg har varit anställd på hovet mellan 1976 och 2009, bland annat som informationschef och chef för Kronprinsessans hovstat.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.