Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag26.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Ekwall skriver för Brothers

Publicerad: 2 April 2007, 13:37
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:08

TV4s frilansande medarbetare Patrick Ekwall är det enda namnet som är klart för att skriva för klädkedjan Brothers tidning Brothers United. Det säger Brothers marknadschef efter att flera andra namn tidigare idag lyfts fram som skribenter.


Dagens Media rapporterade tidigare idag att Brothers och TV4 inlett ett samarbete där sportprofiler från tv-kanalen ska leverera innehåll till klädkedjans tidning Brothers United.

I det pressmeddelande Brothers skickat ut nämndes bland annat TV4s fotbollschef Per Nunstedt som skribent. Nu ändrar sig Brothers och lyfter fram Patrick Ekwall som det namn som ska skriva i tidningen.

- Det jag kan säga är att det enda namn som är klart är Patrick Ekwall, säger Brothers marknadschef Jennie Dahlin.

Andra namn kan bli aktuella enligt Jennie Dahlin men hon vill inte säga vilka.

- Vi vill leverera ett så bra innehåll som möjligt till våra läsare så vem som skriver kan variera beroende på vad som är aktuellt men inga namn är klara.

Brothers United är en tidning som kommer ut en gång per kvartal och handlar om bland annat mode och sport. Nästa nummer, där den första artikeln från TV4-samarbetet finns med, kommer ut i maj.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.