fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Ejendals handskar dansar vidare

Publicerad: 1 oktober 2008, 07:58
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:39

Ejendals handskar dansar vidare i bolagets största marknadsföringsinsats för i år. Det är Ejendals första breda kampanj från den egna inhousebyrån. Se nya filmen.


SA

Synnöve Almer


- Det här är första gången som vi har utvecklat en stor kampanj själva, även om Ehrenstråhles arbete ligger i botten, säger Tony Sylsjö, reklamchef på Ejendals.

Kampanjen utgår från den video med dansande yrkeshandskar, som Ehrenstråhle var med att ta fram ifjol.

- Det var en ganska liten kampanj då, för vi satsade mer på våra skor det året. Då handlade det om fingertoppskänsla, men nu är budskapet Har du den rätta känslan. Vi har även lagt till ett packshot och ett tävlingsmoment på webben, säger Tony Sylsjö.

Ejendals uppmanar folk att skicka in sin bästa pose med luftgitarr och vinnaren ska koras av webbesökarna. Kampanjen ska vara både varumärkesbyggande och ge ökad försäljning.

- Ett viktigt mål är att driva trafik till hemsidan och testa hur digital vår målgrupp är. Min önskan är att vi får 1000 besökare i veckan, vilket är riktigt bra jämfört med tidigare, säger Tony Sylsjö.

Målgruppen är män i praktiska yrken och filmen ska gå i manligt inriktade program om bland annat bilar och sport. Den är planerad i TV4, Kanal 5, Kanal 9 och Discovery. Det blir också annonser i fackpress, en rikstäckande radiokampanj och en butikskampanj i 250 proffsbutiker. Allt med start den 6 oktober och sex veckor framåt.

Har ni avbrutit samarbetet med Ehrenstråhle?

- Det är ett ledningsbeslut att starta upp en inhouse-byrå för att arbeta effektivare och spara pengar. Nu har vi det och vi spånar på det mesta själva, men om vi kontaktar någon byrå så är det fortfarande Ehrenstråhle.

Projektgrupp:Projektledare/Reklamchef: Tony SylsjöAD/Original: Maria Lindell och Chrestian WillhansCopy: Sofia Alm, Mitt I Prick ABWebbdesign: Mark Willhans,Kosmopolit design ABMediebyrå: EjendalsProduktionsbolag: Colony (ändringar Matiné)Animering: Fido

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev