Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Ejendals gör reklam med demonstrerande fötter

Publicerad: 5 April 2007, 06:46
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:08

Med en stor tv-kampanj i TV4, uppbackad av lokal radioreklam och nytt reklammaterial i butiker ska Ejendals locka konsumenter att köpa företages skor. Se filmen på Dagensmedia.se.


På måndag börjar reklamfilmen för skorna rulla i TV4. Filmen bygger på James Hollingworths låt om demonstrerande älgar, men i Ejendals variant är det istället fötterna som demonstrerar.

Ejendels är en av Europas största leverantörer av handskar, skor och hudvårdsprodukter för yrkesfolk. Med den nya kampanjen vill företaget få konsumentmarknaden att upptäcka Ejendlas skomärke Jalas.

Förutom tv-reklamen, som går i tre veckor, kommer lokala radiokampanjer användas tillsammans med speciella skohyllor och informationsmaterial ute hos återförsäljarna. Ejendals pr-byrå Rita Platzer kommer samtidigt driva en produktplaceringskampanj med tävlingar och utlottningar i fack- och populärpress.

Den animerade reklamfilmen är gjord av Fido Film. Reklambyrån är Ehrenstråhle BBDO där Hugo Mann varit projektledare.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.