torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Egmont Tidskrifter lanserar manligt annonspaket

Publicerad: 10 september 2008, 14:29
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:40

Egmont Tidskrifter lanserar sitt första annonspaket som ett led i en ny strategi. Den nyinköpta sajten Manolo.se paketeras med Kingmagazine.se för att ge annonsörerna en större räckvidd.


SA

Synnöve Almer


Sajterna når tillsammans 30.000 besökare varje vecka. Enligt Egmont är besökarna framför allt modemedvetna och trendsättande män, som är beredda att lägga mycket pengar på sin stil.

- King står lite mer för inspiration och Manolo är något mer instrumentell. Tillsammans blir det ett paket som ger annonsörerna både räckvidd och nisch, säger Regina Pettersson, annonschef på Egmont Tidskrifter.

Annonspaketet är Egmont Tidskrifters första, men definitivt inte det sista.

- Vi har länge trott på att vara nischade och har hittills haft en ganska spretig portfölj. Vi tittar nu på produkter som kan stärka våra egna och ge ökad räckvidd. Målet är inte nödvändigtvis att bli störst men att vara bäst inom ett segment, säger Regina Pettersson.

Annonspaketet marknadsförs med två par jeans som är ihopsydda, ett par står det King på och det andra Manolo. Annonserna syns i Dagens Media och de 50 största kunderna får även ta emot jeansen i full storlek. The Fan Club är reklambyrå och Vizeum är mediebyrå.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev