Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

"Efter Mubarak - fler män borde kasta in handduken"

Publicerad: 20 Februari 2011, 06:18
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:20

Reinfeldts bråk med DN och demonstrationer i Arabvärlden diskuteras i veckans söndagspanel.


Mattias Ronge, Deportivo PR

Vad har varit veckans snackis?

– Män som kastar in handduken. Ronaldo slutade med fotbollen på grund av fysiken, Foppa slutade med hockeyn på grund av foten och Mubarak slutade med diktaturen på grund av folket. En som senaste veckan gått emot strömmen är Fredrik Reinfeldt som inte kastade in handduken efter intervjun med DN utan valde att gå ut offentligt med vad han sade i intervjun. Och avslöja att innehållet givetvis är fullständigt omöjligt att sammanfatta i en vettig slutsats.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Efter Mubarak - fler män som kastar in handduken.

Jonna Sima, ETC

Vad har varit veckans snackis?

– För ETC Stockholm-redaktionen har veckans snackis varit en kombination av Socialdemokraternas krisrapport och debatten kring partiets ordförandepost, det brittiska företaget Boultbees (som äger tio av stadens gallerior) kolapps och Fredrik Reinfeldts utspel om att det inte funkar med hyresrätter i Stockholms innerstad (samt det märkliga efterspel som följde).

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Jag läser helst om de fortsatta revolutionerna i arabvärlden och en hårdare granskning av alliansens bostadspolitik i Stockholm. Hanna Fahls schlagerblogg på DN:se följer jag med skräckblandad förtjusning.

– Det vore också intressant med en intervju där världens annars bästa artist, Kanye West, förklarar varför han har valt att göra en grovt misogyn video till låten Monster.

Devi Brunson, kreatör på Prime

Vad har varit veckans snackis?

Las Palmas-bebisen. ”Baby trashes bar in Las Palmas” är något så ovanligt som en svensk viral succé. Jag ser fram emot att se hela filmen idag på MARKET-konstmässan. Hatten av för Johannes Nyholm!

Vad vill du läsa om nästa vecka?

Att Libyen får tillbaka sitt internet. Senast jag kollade i FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna har alla fortfarande rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Alla har rätt att utan ingripanden hysa åsikter samt frihet att söka, motta och sprida upplysningar eller tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser. Internet bör vara en mänsklig rättighet.

Ardalan Samimi

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.