Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag14.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Efter krisen – nu rekryterar Hilanders igen

Publicerad: 12 Mars 2013, 07:54
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:53

Business-to-business-byrån Hilanders växer i Stockholm och söker medarbetare.


Ämnen i artikeln:

Hilanders

2012 blev ett krisår för b2b-byrån Hilanders. I höstas berättade dagensmedia.se att byrån tvingades stänga sitt Malmökontor.

Nu har lyckan vänt – åtminstone i Stockholm och Hilanders rekryterar igen. Bland annat söker man art directors, copywriters och projektledare till kontoret i Stockholm.

– Stockholm har gått bra hela tiden, därför tog jag beslutet att stänga ner kontoret i Malmö och fokusera krafterna till Stockholm. Här finns det större och internationella kunder som passar Hilanders riktigt bra. Det följer planen och det har visat sig att jag fattade rätt beslut i höstas, säger vd:n Christina Kazeem till dagenmedia.se.

Trots att kontoret i Malmö las ner finns ett antal medarbetare kvar som sitter hos en systerbyrå.

Ett av nytillskotten är Sandra Kollberg som nyligen rekryterats till rollen som produktionsledare. Hon har många års erfarenhet av projekt- och produktionsledning och kommer senast från en liknande roll på Fungera Kommunikation.

– Sandra har allt man kan önska sig av en produktionsledare. Hon är hård i nyporna och har koll på kostnader och kunder. Hon är drivande och ger sig inte förrän hon får igenom det hon vill, säger Christina Kazeem.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

Hilanders

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.