Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Edelman värvar från Jung och McCann

Publicerad: 20 Augusti 2012, 05:57
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:14

Edelman rekryterar två nya konsulter för att stärka upp företagets konsumentsida.


Ämnen i artikeln:

Linda WaxinEdelman

Edelman rekryterar både Johanna Gradin från Jung Relations och Johan Rynell från McCann Stoskholm. Johanna Gradin blir produktionsledare och head of creative production och Johan Rynell blir creative planner.

– De ser samma potential i Edelman Stockholm som jag gör, det ger en boost för oss alla. Vi är verkligen på g nu och vår fortsatta framgång hänger på hur bra folk vi får ombord. Så det bådar gott, säger Linda Waxin, vd på Edelman Stockholm, i ett pressmeddelande.

För det brutna räkenskapsåret 2010/2011 gjorde Edelman en rörelseförlust på 2,6 miljoner kronor, men ökade dock nettoomsättningen med nästan en halv miljon kronor. Linda Waxin har tidigare sagt till dagensmedia.se att byrån under året ska fokusera på att stärka sin position och växa på konsumentsidan.

– Vi nådde svarta siffror efter fem månader och har sedan byggt en ny byrå därifrån, vi kommer att stänga vårt år sista juni på en 35-procentig tillväxt och drygt break-even, en stor skillnad jämfört med föregående år. Vi har gjort en turnaround helt enkelt. Vi rekryterar just nu och efter semestrarna är vi 15 personer, sa hon då till dagensmedia.se.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Linda WaxinEdelman

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.