Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

E-FM jagar rosa pengar

Publicerad: 30 Juli 2002, 10:05
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:14

Den SBS-ägda radiostationen E-FM är officiell radiostation för homofestivalen Stockholm Pride och genomför en rad aktiviteter under festivalen. Syftet är att stärka positionen i målgruppen.


- Vi anser att de homosexuella är en viktig delmålgrupp, köpstarka utan barn att slänga pengar på, säger Hasse Eriksson, biträdande programchef på E-FM.

Pride-festivalen inleds i morgon onsdag och pågår till och med i helgen. E-FM kommer bland annat att ha en högtalarpelare med logotyp och en schablonbild i trä på en dansande John Travolta vid festivalentrén. Stationen kommer också att spela musik från en bil i den traditionella paraden som genomförs under festivalen. Dessutom kommer E-FM att ha temasändningar under den kommande helgen.

- Vi har ett Pride-tema och det innebär att vi spelar extra mycket klassisk bögdisco, även om det är ungefär det vi spelar i vanliga fall också, säger Hasse Eriksson.

E-FM profilerar sig genom att spela soul- och dansklassiker.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.