Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Douglas Roos hemliga partner: Patrik Sandberg

Publicerad: 18 februari 2008, 09:47
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:56

Spelbolaget Ladbrokes svenske chef Douglas Roos har tidigare sagt att han rekryterat en "vass hjärna" till sitt nya hemliga mediaprojekt. Nu är det officellt vem det var han talade om: Patrik Sandberg, Starcoms avgående Sverige-vd.


Som Dagens Media tidigare berättat har Douglas Roos avyttrat sin andel i Ladbrokes och aviserat att han ska lämna företaget för att starta ett nytt mediebolag. Han berättade samtidigt att han hittat en partner.

- Det är en av de vassaste hjärnorna som jag vet. Han jobbar på ett av de största medieföretagen i Sverige, men har ännu inte sagt upp sig, sa han då till Dagens Media.

Nu står det alltså klart att det var Patrik Sandberg han talade om. Doulgas Roos är fortfarande förtegen om deras planer.

- Vi håller det för oss själva än så länge. Det kommer att vara inom internet och media men inte konkurrera med det som varken Patrik eller jag gjort tidigare. Vi försöker hitta kapital nu, säger han.

Hur mycket behöver ni?

- 12 miljoner i första rundan.

Är det fler personer inblandade?

- Nej, det är vi två som kör detta.

När lanserar ni er produkt eller tjänst?

- Det kommer vi att göra inom några månader, säg ett halvår. Vi måste slutföra finansieringen, som vi nästan är i hamn med.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.