Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Dorsin och Ingemarsson ilskna - Jetpak blir lösningen

Publicerad: 26 Februari 2008, 13:56
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:55

Henrik Dorsin och Kajsa Ingemarsson hörs från och med 3 mars i en arg radiokampanj för Jetpak. Bakom kampanjen ligger Inte Rio.


Spotarna ligger redan ute på Youtube och börjar rulla i Rix FM, Lugna Favoriter och Svenska Favoriter på måndag.

-Spotarna som körs i radio och ligger ute på Youtube är cencurerade med piip på klassiskt sätt. Men på kampanjsajten som också kommer upp på måndag finns spotarna ocencurerade. Det kommer dock finnas en varningstext på hemsidan, säger Andreas Grimelund, planner och projektledare på Inte Rio.

Kampanjen ska rulla i fyra veckor och förutom radio och en kampanjsajt blir det även en nyutvecklad mobilsajt och dr. Inte Rio står för allt förutom den mobila plattformen. Radiospotarna är producerade av På Riktigt.

-Kampanjen handlar om att hamna med ett svårt och irriterande transportproblem. Vi ville hitta personer som tydligt kunde visa sin ilska och irriation. Henrik Dorsin och Kaja Ingemarsson passar perfekt, säger Andreas Grimelund.

Målgruppen för kampanjen är allt från logistikchefer till receptionister som kan behöva skicka iväg paket.

-Men kampanjen handlar inte om att sluta stora logistikavtal utan om att göra Jetpak till top of mind.

Jetpak valde Inte Rio som nordisk byrå i april förra året. Enligt Andreas Grimelund kommer marknadsaktiviteterna för Jetpak bli fler i år jämfört med förra året.

Här hittar du spoten med Henrik Dorsin. Här är Kajsa Ingemarsson förbannad.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.