Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag05.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

DN startar ny bostadsbilaga

Publicerad: 17 Januari 2002, 07:50
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:18

En bostadsbilaga på torsdagar är en av de nyheter som DN kommer att presentera inom kort.


Nyligen kunde Dagens Media rapportera om Dagens Nyheters nya sportbilaga som lanseras den 28 januari. Men sportbilagan är inte den enda nysatsningen från DNs sida i vinter. I januari och februari väntar också utökad bevakning inom kultur, ekonomi och bostad.

Bostadsbevakningen byggs den 13 februari ut med en ny bostadsdel på torsdagar, troligen som ett svar på konkurrenten Metros nystartade bostadsdel som ges ut på onsdagar och lördagar. Torsdagsbilagan ska komplettera söndagens bostadsdel avseende både annonsförsäljning och redaktionellt innehåll.

- En av de saker som fick oss att ta beslutet att starta bilagan är Stockholmsregionens expansion. I den nya bilagan vill vi bredda marknaden till hela Mälardalsregionen, säger DNs försäljningsdirektör Urban Hilding.

Att den nya bostadsdelen kommer på just torsdagar förklarar Urban Hilding delvis med önskemål från fastighetsmäklarna.

- De vill inte bara jobba på söndagar, säger han.

Förändringar kommer också att märkas i Kulturdelen på söndagar från och med den 27 januari. Inom ramen för det befintiliga formatet kommer då Kulturen att innehålla konsumentinriktad kulturjournalistik och tips som ska ge läsarna vägledning i kulturutbudet.

- Den nya söndagskulturen ska kännas större och mer matnyttig, säger DNs chefredaktör Hans Bergström.

Inom kort ska också ekonomiredaktionen byggas ut med två reportrar för att klara sjudagarsbevakning.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.