Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

DIs Öresundskorre blir pr-konsult

Publicerad: 8 Januari 2007, 14:19
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:14

Den Malmöbaserade pr-byrån Aspekta utökar personalstyrkan. Bland annat har Dagens Industris Öresundskorrespondent Mikael Gianuzzi anställts.


Efter tio år på DI, varav de senaste sju åren som korrespondent i Köpenhamn och Malmö, tar Mikael Gianuzzi klivet från journalistiken till pr-branschen.

- Det känns jätteroligt. Efter 17 år som journalist får jag nu möjligheten att utvecklas och byta spår samtidigt som jag kan använda mig av mina kunskaper och erfarenheter, säger Mikael Gianuzzi.

Vad kommer du att göra?

- Det vet jag inte riktigt, men jag antar att det kommer att handla om IR. Jag började idag och har i alla fall fått en dator.

Aspektas byråintäkt ökade under 2006 med drygt 40 procent till omkring 14 miljoner kronor och byrån har utöver Mikael Gianuzzi har Aspekta även rekryterat Sara Wettergren, tidigare utredningssekreterare vid näringslivskontoret i Kävlinge kommun, samt Camilla Wallin, nyutexaminerad civilekonom.

Erik Juhlin

markus.jacobsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.