Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

DIF vill hjälpa Solnabor

Publicerad: 15 maj 2009, 16:19
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:26

Lagom till årets första drabbning mellan AIK och Djurgården drar DIF Fotboll igång kampanjen "Bistånd Solna" - som går ut på att förbättra livet för ärkerivalerna. <b>Se filmen på Dagensmedia.se.</b>


Navet i kampanjen är sajten www.bistandsolna.se, där man kan skriva upp sig som biståndsarbetare. På fredagskvällen hade knappt 17.000 personer anmält sig.

Information om hur man kan hjälpa till kommer att dyka upp i tunnelbanan, i radio och i kvällspressannonser. Tidigare har klubben dessutom samlat in tröjor till förmån för Solnaborna. Derbymatchen spelas på måndag.

- Genom att engagera och överraska stockholmarna, med glimten i ögat, vill vi locka så många som möjligt att komma ut till Solna på måndag för att hjälpa till, säger Tomas af Geijerstam, bistånds- och matcharrangemangsansvarig på Djurgården Fotboll, enligt ett pressmeddelande.

Arbetsgrupp:Jonas Carlqvist, Annika Engström och Oscar Zeller på Raccoon, samt Martin Lundgren, Tomas af Geijerstam, Jonas Riedel och Wille Bäckström på Djurgården Fotboll.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.