Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag18.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

DHL sponsrar stormatch

Publicerad: 7 Augusti 2012, 07:03
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:15

Manchester United möter i morgon Barcelona på Ullevi i Göteborg. Huvudsponsor bakom evenemanget är DHL som i år storsatsar på den internationella fotbollen.


Det är i morgon onsdag som vänskapsmatchen mellan Manchester United och Barcelona går av stapeln på Ullevi i Göteborg.  Sponsor bakom eventet är logistikbolaget DHL som i år storsatsar på den internationella fotbollens försäsongsspel och Manchester United.

DHL:s samarbete med Manchester United är sedan tidigare etablerat men genom att vara huvudsponsor till försäsongsturnén utökas satsningen på fotbollen.

- DHL har valt att gå in och stödja Manchester United eftersom de står för mycket av det som vi vill bli förknippade med. Det är ett fotbollslag som länge varit på topp och som varje dag, likt DHL, arbetar med lagandan, säger Ted Söderholm, vd på DHL Express till dagensmedia.se.

Sedan tidigare är DHL aktiv sponsor i sportsammanhang och har bland annat stöttat motorsportens Formel 1 och seglingens Volvo Oceans Race. Ted Söderholm säger sig se fram emot morgondagens match och han tror att mötet mellan storlagen kommer att dra en stor och intresserad publik.

 - Det är jättekul att en sådan stormatch kommer till Sverige och Ullevi. Sverige är ju ett fotbollsland med många intresserade fotbollssupporters, så det blir förmodligen ett lyckat event, avslutar han.

Fredrik Hammarbäck

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.