Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

”Detta är mitt drömjobb”

Publicerad: 31 Oktober 2013, 14:02
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:58

Teracom inrättar en övergripande chefstjänst för HR, kommunikation och public affairs. Jobbet går till Åsa Ragnar, tidigare kommunikationsdirektör för arkitektföretaget Tengbom.


Ämnen i artikeln:

Teracom

Tv-distributören Teracoms enheter HR, Communication och Public & Regulatory Affairs samordnas nu under den nya HR- och kommunikationsdirektören Åsa Ragnar.

På frågan varför hon tackar ja till jobbet, svarar hon:

– Det beror på flera faktorer. Det enkla svaret är att detta är mitt drömjobb – jag får kombinera de frågor jag verkligen brinner för: HR, kommunikation och public affairs.

Åsa Ragnar beskriver en bransch i stark förändring, där konsumenterna håller i taktpinnen.

– Det är mycket spännande. Jag ser många spännande möjligheter att tillsammans med mina kollegor skapa något nytt som kan bli en motor i vårt förändringsarbete, säger Åsa Ragnar, och fortsätter:

– Dessutom är människorna här är kul och smarta och arbetsmiljön otroligt stimulerande.

Teracoms nuvarande HR-chef, Marianne Winblad von Walter, och bolagets Regulatory and Public affairs-chef Lennart Ivarsson ska i fortsättningen rapportera till Åsa Ragnar.

Den tidigare kommunikationschefen Paul Roswall, som varit inhyrd i ett halvår, återgår till sin konsultroll på pr-byrån Springtime.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Teracom

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.