Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

"Det går rasande fort"

Publicerad: 1 Oktober 2012, 14:12
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:09

Tre frågor till Frippe Stenberg, som i dag gör sin första dag som vd på Vizeum Sverige.


Ämnen i artikeln:

VizeumFrippe Stenberg

Frippe Stenberg lämnade i höstas sin tjänst som marknadschef på Tele2. I dag gör han sin första dag som vd på mediebyrån Vizeum.

Vad har du för planer för Vizeum?

– Det är spännande att ge sig in i en ny bransch som man känner till men inte kan allt omkring. Det är jättespännande. Planerna är att ha mer fokus på kunder, men framför allt att utnyttja vårt motto "Start from a different place", att utmana gamla konventioner men också att arbeta utifrån våra insikter om konsumenterna.

Vad ser du för utmaningar med den nya tjänsten?

– Den största just nu är framför allt konsultsidan. Sedan gäller det att hänga med i den digitala utvecklingen, där det går rasande fort nu. Jag känner igen detta från telekombranschen, det är lite samma känsla och det är spännande.

Vad tillför du vd-skapet?

– Jag kan framför allt tillföra ett perspektiv som någon som har suttit som beställare. Jag kan se vad vill man ha och vad är det man saknar. Det finns otroligt mycket kunskap inom mediebyråer som har kommit i skymundan och den vill jag lyfta fram.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

VizeumFrippe Stenberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.