Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

”Det går i snigelfart”

Publicerad: 15 september 2010, 13:48
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:39

Efter en tuff start kallar lobbyorganisationen Bostadsägarna in förstärkning. Talentumavhopparen Per Johnsson ska hjälpa till med marknadsföringen.


Per Johnsson, före detta marknadschef på Affärsvärlden, är en av många chefer som slutat på förlaget Talentum under det senaste året.

Han är hemlighetsfull om vad hans nästa jobb kommer att bli. Men ett uppdrag blir för Bostadsägarna, en intresseorganisation för bostadsrättsinnehavare.

– Det stämmer, det blir ett av mina uppdrag, säger Per Johnsson.

På Bostadsägarna ska Per Johnsson ansvara för marknadsföring och press, enligt Nico Bacigalupe som är organisationens grundare.

Bostadsägarna är i starkt behov av en skjuts efter en trög start. Målet var samla 2 500 bostadsrättsägare vid årets slut och 120 000 inom fem år. En förhoppning som hittills har kommit på skam.

– Vi har nu 700 medlemmar. Bostadsägarna har gått i snigelfart jämfört med min prognos. Jag är sedan tidigare van vid att saker går fort, men dessa juridiska processer tar tid, säger Nico Bacigalupe.

Tidigare i år flaggade Nico Bacigalupe även för att en tidning skulle ges ut. Men hittills har det bara blivit ett nyhetsbrev. 

Organisationen ska finansieras via medlemsavgifter.

– Jag har gått in med startkapital själv, men tanken är att den ska finansiera sig självt.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev