Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

"Det blev lite fel"

Publicerad: 3 Oktober 2012, 12:16
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:09

Tre frågor till Alexandra Österplan, ny kommunikationschef på Nissan, som skickade ut fel version av ett pressmeddelande första dagen på jobbet.


Nissan i Sverige skickade i måndags ut ett pressmeddelande om att företaget har utsett Alexandra Österplan, senast kommunikationsstrateg på Kronofogden, till kommunikationschef.

Pressmeddelandet var dock fullt med stavfel.

– Det gick lite fort där. Vi såg stavfelen när pressmeddelandet kom ut, men jag tror att det är ändrat nu faktiskt, säger Alexandra Österplan till dagensmedia.se.

Vad var det som hände?

– Det var en version som gick fram och tillbaka och så blev det fel version som gick i väg. Det var ett rent fel i arbetet.

Hur känns det att pressmeddelandet gick ut din första dag på jobbet?

– Jag ser det inte som något problem alls. Vi ändrade ju i pressmeddelandet. Det är inget skumt alls, det blev bara lite fel.

Hur känns det annars på nya jobbet?

– Det känns jättekul. Det är min tredje dag här nu och det är fullt ös. Nissan står för innovation och kreativa lösningar.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.