Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag27.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Denise Lopez lämnar Finest.se i protest mot Katrin Schulman

Publicerad: 15 April 2008, 10:20
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:52

Artisten Denise "Dede" Lopez slutar att blogga på Finest.se. Den direkta orsaken är att sajten har rekryterat Katrin Schulman - som Denise Lopez tycker är en nätmobbare.- Jättetråkigt, såklart, säger Alexander Erwik, chefredaktör på Finest.se.


I sitt senaste inlägg på Finest.se berättar Denise Lopez att hon inte kan medverka på antimobbningsgalan Enough och samtidigt vara kollega med Katrin Schulman, Finests nya bloggstjärna.

"Ena dagen står jag på en gala och säger nej till all form av mobbing, så även nätmobbing, nästa dag ska jag blogga på en blogg som tar in en blogg som i vissa inlägg mobbar människor. I mina ögon är det dubbelmoral", skriver Denise Lopez.

Denise Lopez meddelade Alexander Erwik idag att hon slutar att skriva för Finest.se.

- Jag respekterar hennes åsikt, även om vi gärna hade sett att hon hade stannat. Men alla får ha sina åsikter och det är inga "hard feelings" från vår sida, säger Alexander Erwik.

Alexander Erwik slår samtidigt fast att han har en annan åsikt än Denise Lopez.

- Vi är jättenöjda med Katrin, säger han.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.