Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Delta Air Lines öppnar linje till Sverige - tar hjälp av Medial

Publicerad: 26 Maj 2008, 07:16
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:47

Delta Air Lines öppnar en linje mellan Arlanda och Hartfield-Jackson Atlanta International, världens mest trafikerade flygplats. Pr-byrån Medial Kommunikation sköter lanseringen.


Delta Air Line slutade att flyga till Sverige i slutet av 1990-talet. Nu kommer bolaget tillbaka. Den 4 juni landar den nya linjens premiärplan på Arlanda.

Efter en upphandling har Medial Kommunikation fått i uppdrag att hjälpa till vid lanseringen.

- Luftfartsverket rekommenderade oss, om jag förstått saken rätt. Vi har jobbat med andra flygbolag och de har väl tyckt att vi har gjort bra ifrån oss i samband med det. Men det var en upphandling, så Delta träffade inte bara oss, säger John Göransson, grundare av och seniorkonsult på Medial.

För Medial Kommunikation är det ett viktigt uppdrag.

- Det är roligt att få jobba med ett av de allra största flygbolagen, och ett så stort och välkänt varumärke som Delta. Sen är det inte så många som flyger över Atlanten idag direkt från Stockholm, så det är kul att få vara med i det gänget.

Vad kan du berätta om vad ni ska göra för Delta?

- Än så länge vet vi rätt lite om det. Vi ska i första steget hjälpa dem under introduktionen, med premiärflygningen på Arlanda. Sen får vi se vad som händer.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.