Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag05.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Dell lyfter mångmiljonkonto från Carat till Mediacom

Publicerad: 29 Februari 2008, 08:05
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:55

WPP vann Dells globala pitch och i dag blev det klart att datorjätten flyttar sitt mångmiljonkonto från Carat till Mediacom.


WPP vann det globala kontot för Dell redan i december föra året men vilka byråer inom nätverket som skulle jobba med kunden var då inte bestämt. Nu står det dock klart att Dell kastar ut Aegis-nätverkets Carat och ersätter dem med Mediacom, som får ensamt ansvar för mediebyråsidan.

- En riktigt kul vinst för Mediacom som tydligt visar att vårt fokus på strategisk rådgivning och kreativitet i kombination med fortsatta satsningar inom vårt digitala erbjudande uppskattas av kunderna, säger Linus Hjoberg vd för Mediacom Sverige.

Hur stort är kontot?

- Vi får se exakt hur mycket de investerar men historiskt, om man ser till Sifos siffror, så har de investerat 80-100 miljoner brutto per år. Det är en stor kund som det ska bli jäkligt kul att jobba med.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.