Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Debattchefen friade – med lista på Nyheter 24

Publicerad: 11 September 2015, 13:28
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:52

Det började som en galen idé på morgonmötet – några timmar senare var debattchefen Totte Löfström förlovad.


Ämnen i artikeln:

Nyheter 24

Under fredagseftermiddagen möttes Nyheter 24:s läsare av en oväntad omröstning. Tidningens debattchef publicerade en lista där han i slutet friade till sin flickvän och läsarna kunde själva rösta ja eller nej.

Enligt Totte Löfström var beslutet helt och hållet impulsivt.

– Under morgonmötet berättade jag att jag och min flickvän varit tillsammans i sju år och då kom vi på idén om att göra en lista om saker man känner igen sig i om man varit ihop med någon länge, säger Totte Löfström till Dagens Media.

Han fortsätter:

– Jag gjorde listan "7 saker du känner igen om du varit ihop med någon länge" och vi har alltid en fråga där man får rösta i slutet av våra listor. Och när jag kom fram till den så fanns det bara en fråga som jag ville ställa. Allt kändes så självklart.

Totte Löfström skickade sedan listan till sin flickvän som först anklagade honom för att klickfiska men snabbt ändrade sig och sa ja.

– Jag kanske är lite impulsiv, men det kändes bara så självklart. Det är lite roligt och udda. Det kändes som en kul grej helt enkelt. Man jag trodde aldrig att det skulle bli så läst som det blivit.

Vid fyratiden på fredagen ledde nej-sidan med 84 röster mot 74.

– Det är inget som oroar mig, haha, jag har fått ja från den enda personen vars svar räknas.

 

Frida Nygren

frida.nygren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Nyheter 24

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.