Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Debatt

TV4: ”Gynnar hans uppdragsgivare”

Publicerad: 8 april 2020, 05:56

TV4:s Charlie Forsberg skriver att Björn Rosengren felaktigt påstår att TV4 skulle hamna bakom en betalvägg.

Foto: TV4/Alva Ohlsson

TV4 replikerar återigen på Björn Rosengrens inlägg om att Telia vill låsa in TV4. ”Det som påstås är inte sant”, skriver TV4:s Charlie Forsberg.


Ämnen i artikeln:

TV4Charlie ForsbergTelia

Björn Rosengren jobbar på uppdrag av Tele2/Com Hem och det han skriver skall självklart ses i skenet av detta uppdrag. Det som påstås är dessutom inte sant. Alla som har en mobil, padda eller dator kommer redan i dag åt TV4 Play och kommer fortsätta att göra det även i framtiden.

Hela tanken med TV4 bygger på räckvidd och att nå ut till så många så möjligt. Att publiken, vid sidan av att kunna titta på TV4 i tv:n, fortsätter att kunna hitta sitt favoritprogram på TV4 Play är inte en betalvägg. Det är precis så som det redan ser ut i dag. TV4 är hela Sveriges tv-kanal.

Vad pr-konsulten Björn Rosengren inte berättar är att orsaken till att han medvetet och felaktigt påstår att TV4 skulle hamna bakom en betalvägg är att det uppfattas gynna hans uppdragsgivare. Att han fortsätter påstå detta, trots att vi dementerar det, gör det inte mer sant.

Det står självklart konkurrenter fritt att driva opinion mot TV4 och vår ägare. Men det är faktiskt klädsamt om det sker under öppna och ärliga former. Både vad gäller innehåll och avsändare.

Charlie Forsberg
Kommunikationschef TV4
Media

LÄS ÄVEN:
Björn Rosengren: TV4:s framtid är låst”
TV4 och SVT slår ifrån sig Björn Rosengrens replik 

Ämnen i artikeln:

TV4Charlie ForsbergTelia

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev