Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag27.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

De ersätter Göran Perssonhos Lars Adaktusson

Publicerad: 28 Augusti 2008, 11:43
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:42

Göran Persson hoppade av i sista stund. Istället kör Adaktussons TV8-program en USA-special med bland andra förre ambassadören Rolf Ekéus.


Lars Adaktusson fick Fredrik Reinfeldt att sätta sig under förhörslampan i sin säsongspremiär i TV8, vilket retade SVTs KG Bergström.

Tanken var att följa upp det första programmet med en intervju med Göran Persson ikväll. Men JKL-konsulten hoppade plötsligt av.

- Det var osis. Jag snackade med honom två gånger i dag och då var det inga problem. Men sedan ringde han upp en trekvart senare och sa att han fått förhinder, säger Lars Adaktusson till Dagens Media.

Istället blir det USA-special i kvällens program, som börjar klockan 21.00.

- Vi har två personer här, en som jobbat för Obama och en som jobbat för McCain, säger han.

De två är Petter Odmark, utredningssekreterare på socialförsäkringsutredningen, som arbetat för Obama, samt folkpartistiske kommunalrådet Mathias Sundin. Dessutom deltar diplomaträven Rolf Ekéus, som bland annat varit svensk ambassadör i Washington.

Hur många tittar ikväll?

- Ingen aning. Är det KG Bergström som frågar eller?

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.