Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag26.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

David Sundin om Guldägget: "Aldrig fått så mycket beröm"

Publicerad: 24 April 2014, 07:02
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:40

Guldäggsgalans programledarpar David Sundin och Josephine Bornebusch hyllas för sina insatser.


Ämnen i artikeln:

Guldägget

Guldäggsgalans programledarduo, Great Works-grundaren David Sundin och skådespelerskan Josephine Bornebusch, hyllas för sina insatser i sociala medier.

– Det känns otroligt, otroligt roligt. Jag tror aldrig jag fått så mycket beröm för någonting annat jag gjort i mitt liv någonsin, säger David Sundin, till Dagens Media.

David Sundin är nöjd med kvällen och sin egen och sin kollegas insats trots den lite stimmiga publiken.

– Jag vet ju att det är ett stökigt event och jag kan också ha pladdrat lite någon gång, men jag vet att Josephine blev förvånad över att det var så pratigt. Men jag tycker det gick bra ändå, säger han.

Kvällens stora segrare blev Forsman & Bodenfors, som bland annat tog hem fyra guldägg, och David Sundin tycker att byrån tog emot priserna med stor entusiasm.

– Det kanske är tråkigt för andra att en kampanj får så många priser, men i fallet Forsman & Bodenfors är det så kul för de blir så himla glada. Trots alla dessa priser och alla dessa år så är man fortfarande inte blasé.

Andrea Svanberg

Ämnen i artikeln:

Guldägget

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.