Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Daniel Westin går till Some Guys

Publicerad: 27 april 2015, 11:04
Uppdaterad: 21 januari 2016, 07:38

Till hösten räknar Some Guys med att dubblera antalet anställda på byrån. Nu rekryteras Daniel Westin som cd.


Daniel Westin blir ny creative director på Some Guys. Närmast kommer han från HeyHumanAgency där han tog fram en ny byråprofil. Han har även arbetat på bland andra DDB och Story Worldwide.

– Vi var faktiskt ute och letade en ny design director och hade inte planerat att rekrytera en ny cd förrän i höst, men så snubblade vi över Daniel och det var en lyckoträff, säger Tobias Löfgren, vd på Some Guys, till Dagens Media.

Enligt Tobias Löfgren har byrån stora planer på expansion till hösten och räknar med att minst kunna dubblera byråns anställda.

– Jag har en vision om att bli en byrå där vi kan jobba plattformsoberoende med kommunikation. I dag är varken kunder eller byråvärlden anpassad efter hur kunden beter sig. Daniel har samma sätt att se på kommunikation och de framtida utmaningarna, säger Tobias Löfgren.

Some Guys nya koncept kommer, enligt ett pressmeddelande, att lanseras innan sommaren.

– Vad som attraherar mig är först och främst att det finns härliga och talangfulla människor. Att sedan få vara delaktig i den nya byråprofilen, utveckla våra kreativa ambitioner och tänkande är otroligt spännande och guld värt, säger Daniel Westin i ett pressmeddelande.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.