måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Daniel Nyhléns skönhetssajt når 80.000 besökare

Publicerad: 3 september 2008, 10:04
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:41

I mars startade Daniel Nyhlén skönhetssajten Improveme.se. Målet var 50.000 unika besökare i veckan till hösten, men redan nu har sajten lockat 80.000 unika besökare i veckan, enligt Google Analytics.


MN

Madeleine Nilsson

madeleine@dagensmedia.se


I slutet av juli flyttades modellen Natacha Peyres blogg till Improveme.se efter en dragkamp med bland andra Solo. Värvningen är en orsak till trafikökningen.

- Dessutom har vi optimerat sajten och ändrat vår inriktning lite. Tidigare var det mest kirurgi och behandlingar men det har vi blandat ut med mer underhållning och infotainment, säger Daniel Nyhlén, grundare av Improveme.se, som hoppas att sajten ska kunna mätas i Kia inom kort.

Nästa mål är att nå upp till cirka 140.000 unika besökare kring årsskiftet.

- Vi ska nå dit med mer trafikdrivande insatser. Vi ska bland annat fokusera på vår community och addera fler funktioner som ska öka interaktiviteten. Dessutom ska vi börja ge ut ett nyhetsbrev.

Några större marknadsföringsåtgärder ligger inte i planen. Improveme.se ska dock visa upp sig på skönhetsmässan Beauty 08. - Det är den största skönhetsmässan i Sverige så det är där vi lägger krutet. Vi får också stor draghjälp av skönhetsbloggare som många av våra besökare kommer ifrån.

Daniel Nyhlén är förtegen om annonsförsäljningen, men säger att den går "över förväntan". Just nu förs förhandlingar med olika säljbolag.

- Annonsörerna tycker att Improveme är en attraktiv plattform att exponera sig på eftersom vi är så nischade. Det finns inget liknande i Sverige.

Sju personer jobbar i dag med Improveme.se. Ytterligare en redaktör är på gång in.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev