Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Dan Svanell återvänder till Hallvarsson & Halvarsson

Publicerad: 14 April 2014, 06:49
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:41

Dan Svanell, presschef på Rikspolisstyrelsen och tidigare legendarisk presschef för Socialdemokraterna, går tillbaka till byråvärlden.


Ämnen i artikeln:

Hallvarsson Halvarsson

Dan Svanell går från tjänsten som presschef på Rikspolisstyrelsen till att återvända till sin tidigare arbetsplats Hallvarsson & Halvarsson, där han blir senior konsult.

– Jag ser fram emot att återvända. Det är en väldigt trivsam arbetsplats och det ska bli kul att få återvända till mina gamla kollegor, säger Dan Svanell till Dagens Media.

Dan Svanell har arbetat inom media och politik under mer än 30 år på en rad olika arbetsplatser. Bland annat har han varit pressekreterare åt flera olika socialdemokratiska statsråd och nyhetschef på flera olika redaktioner.

– Jag har egentligen alltid haft samma typ av jobb men i olika skepnader. Jag gick in i polisen för att vara här under en begränsad period och har hela tiden haft kontakt med Hallvarsson & Halvarsson. Nu inför det stundande valet så tyckte vi att det var passande för mig att återvända, säger Dan Svanell.

LÄS OCKSÅ:

Andrea Svanberg

Ämnen i artikeln:

Hallvarsson Halvarsson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.