Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag28.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Dagensps startar nyhetsbrev om karriär

Publicerad: 13 November 2008, 05:28
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:36

Det senaste tillskottet i affärssajten Dagensps portfölj av nyhetsbrev blir ett om jobb och karriär. Adecco är samarbetspartner.


Som Dagens Media rapporterade igår har en "skitådlig" höst tvingat Dagensps att säga upp en säljare och en redaktör.

Men samtidigt lanserar man ett nytt nyhetsbrev, PS Jobb & Karriär. Det görs i samarbete med Adecco, Akademikerförbundet SSR och Lunds Universitet och skickas ut en gång i veckan. Upplagan landar på drygt 40.000 exemplar.

Målgruppen är alla som är intresserade av jobb, karriär, rekrytering och utbildning.

- Förutom att våra läsare slipper hålla koll på hela dagspressen och surfa runt på 100-tals nyhetssajter när söker det senaste inom karriär och utveckling så öppnar den här satsningen dörren till en ny spännande marknad för oss, säger Jesper Carlson, chefredaktör för Dagensps.

Dagensps har sedan tidigare nio nischade nyhetsbrev, bland annat ett som handlar om reklam och medier.

Nyhetsbreven säljs både som en separat produkt och i Dagensps övriga annonsnätverk. En annons i hela Dagensps-nätverket kostar, i det största formatet, 91.000 kronor brutto per vecka. Annonsören får då en share of voice på 25 procent.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.