Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Dagens PS blir nyhetsleverantör till MSN

Publicerad: 9 Januari 2007, 09:31
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:13

MSN fortsätter sin strategi att utöka innehållet på sin sajt genom att skriva ett samarbetsavtal med affärssajten Dagens PS.


Dagens PS blir en av MSNs innehållsleverantörer och ska leverera nyheter inom IT, ekonomi, livsstil, nöje, motor, karriär och shopping.

- Det här samarbetet betyder förstås oerhört mycket för oss. MSN har en stor räckvidd som ger både trafikökningar och reklam för varumärket Dagens PS, säger Bengt Uggla, vd och ansvarig utgivare på Dagens PS.

Han tror att MSN valde dem som nyhetsleverantör eftersom Dagens PS inte är knutna till något av de stora skandinaviska mediehusen.

Kan det inte bli problematiskt att samarbeta med en aktör som ni samtidigt ska bevaka?

- Vi tar ingen sådan hänsyn utan lägger ut allt vi gör, det är inget vi tvekar om. De äger sin egen kanal och bestämmer själva vad de vill publicera.

Bengt Uggla förväntar att trafiken till Dagens PS ökar på grund av samarbetet, även om han inte vågar sia om hur mycket.

- Klart är i alla fall att vi kommer ut till en stor publik. Vi har ett bra grepp om våra b2b-läsare, men med hjälp av MSN kan vi ta oss ut till allmänheten och nå personer som borde vara våra läsare men som inte vet att vi finns.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.