Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag13.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Coop värvar Baluba-chef

Publicerad: 7 September 2011, 07:11
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:59

Först en reklambyråplanner. Och nu värvar Coop en toppchef från produktionsbolaget Baluba.


Ämnen i artikeln:

CoopBaluba

Förra veckan berättade Coop att de värvat plannern Dan Landin från reklambyrån Åkestam Holst.

Thomas Engelhart, vd Coop Marknad AB, flaggade då för att ytterligare ”en person med bakdrund som kommer att förvåna marknaden” skulle presenteras i idag tisdag.

Nustår det klart att det är Magnus Gustafsson, affärsutvecklings- och försäljningschef på tv-produktionsbolaget Baluba som går till Coops nya makrnadsorganisation.

Som ”chef för affärsutveckling och strategiska partnerskap” får Magnus ansvar för att ”utveckla nya tjänster och upplevelser till nytta för Coops medlemmar och kunder”.

Värvningsoffensiven är dock inte färdig.

– Ytterligare rekryteringar pågår och vi hoppas att få in nya medarbetare med spännande bakgrunder., säger Thomas Engelhart, till dagensmedia.se.

Som dagensmedia.se tidigare har berättat sade Magnus Gustafsson upp sig från Baluba i våras – efter elva år på bolaget. Han gjorde sin sista dag där i slutet av april.

– Jag har tittat på några erbjudanden men har inte bestämt mig än. Istället ska jag ta det lite lugnt framöver och fundera på vilken typ av arbete jag går igång på, sade han då till dagensmedia.se.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

CoopBaluba

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.