Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Content-chefen lämnar MTG

Publicerad: 17 Februari 2015, 13:09
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:12

Tidigare har hon jobbat med Top Model, Project Runaway och Elsas Värld. Nu slutar Malin Tikkakoski på MTG och lanserar ett eget företag - riktat mot barnfamiljer.


Malin Tikkakoski lämnar sin tjänst som branded content sales Manager på MTG. Nu ska hon tillsammans med Fanny Forsell, tidigare vd på Upplevelsepresent, lansera sajten Kit4Kids.se som ska underlätta resandet med barn.

– Både Fanny och jag har barn, så vi började prata om hur omständligt det är att packa med sig till exempel barnmat, blöjor och våtservetter. Vi gjorde lite research och upptäckte att det inte fanns någon liknande tjänst på marknaden, säger Malin Tikkakoski, grundare av Kits4Kids, till Dagens Media.

Meningen med bolaget är alltså att kunder ska kunna beställa produkter som barnmat, blöjor och solskyddsprodukter för att sedan få dem levererade till hotellet. Det ska, enligt Malin Tikkakoski, leda till att föräldrar tjänar både tid och flera kilos packning.

– På MTG har jag lärt mig otroligt mycket som jag tar med mig till Kit4Kids. Bland annat projektledde jag Top Model Sverige Event, vilket verkligen innebar att utveckla en produkt från ax till limpa. Det är exakt samma sak vi har gjort nu, säger Malin Tikkakoski.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.