Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Clear Channel säljer åt Bubblare.se

Publicerad: 25 April 2007, 06:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:07

Videocommunityn Bubblare.se har skrivit avtal med Clear Channel. Utomhusbolaget ska hjälpa Bubblare med annonsförsäljningen. För ändamålet har Bubblare också anställt en försäljningschef.


Viktor Norelius är ny försäljningschef på Bubblare. Sajten har tidigare inte haft någon organiserad annonsförsäljning, utan Bubblare har haft samarbeten med andra företag som Samsung och Revigör. Bubblare har istället tjänat pengar på att sälja den tekniska plattformen vidare.

- Vi har haft en stadig ökning av trafiken. Nu är det dags att vi tar tag i annonsförsäljningen, säger Erik Boltjes, informationsansvarig på Bubblare.

Bubblare ska anpassa annonsformaten efter annonsörernas önskemål. Hur mycket Bubblare ska tjäna vill inte Erik Boltjes uppge.

- Vi har inga exakta siffror, vi får se hur det går. Clear Channel är en etablerad aktör, så de kändes som ett naturligt val.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.