Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Christer Garell till Scholz & Friends

Publicerad: 19 Januari 2007, 08:17
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:13

Reklambyrån Scholz & Friends rekryterar reklamentreprenören Christer Garell till tjänsten som senior projektledare.


TBWA-projektledaren Christer Garell börjar jobba på nätverksbyrån Scholz & Friends.

- Det är kul som fan att han vill börja här. Han har länge varit en person som vi gärna skulle ha på byrån, och jag tror att han kommer att passa perfekt här, säger Kay Höök, vd på Scholz & Friends.

Christer Garell kommer att jobba som projektledare med kundansvar och därmed blir han en viktig del i Scholz & Friends utveckling.

- Eftersom vi är en så pass liten byrå så är alla anställda mer eller mindre aktiva i byråns utveckling. Christer kommer absolut att vara delaktig.

Christer Garell säger att han valde Scholz & Friends för att han uppskattar byråns arbetsmetod och de människor som jobbar där.

- Jag har haft en del kontakt med Scholz under några år, och när jag fick frågan så kändes det rätt. Personkemin med gänger som finns på byrån känns helt rätt. De har en bra mix som en byrå bör ha med olika åldrar och personligheter. Det är också en byrå som det går bra för och som är på väg uppåt. Jag tror att jag kan bidra när de tar klivet från en liten byrå till en medelstor byrå, säger christer Garell.

Christer Garell har tidigare varit på Sexton 87 (idag Ogilvy), Grey, Nordin & Co, Publicis och TBWA. Han har jobbat i reklambranschen i 14 år. Han börjar på Scholz & Friends den 5 februari.

Erik U:son Dahlström

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.